Løsninger med øje for detailhandlens behov
Detail

Door System leverer robuste dørløsninger, der både holder udbudne gæster ude og samtidig er skræddersyet til detailhandlens behov for tempo, sikkerhed og moderne styringer. Door System samarbejder med en række af landets største detailvirksomheder, hvilket har resulteret i udviklingen af holdbare, funktionelle og moderne dørløsninger.

 

Hos Door System har vi altid øje for de specifikke behov, der efterspørges af branchen - hurtige løsninger, der mindsker ventetid, vigtigheden af tyverisikring og moderne styringer, der indeholder alle de redskaber, som en moderne virksomhed har brug for.

 

Læs mere om vores produkter i menuen til venstre

Detailhandlen

Download vores brochure ved at klikke på ikonet

Tyverisikrede ståldøre
2 mm

Hos Door System ved vi, at detailbranchen har brug for robuste ståldøre, der både kan holde til den daglige brug og holde de natlige gæster ude. Derfor har vi udviklet "atomdøren". Vi bruger nogle af markedets kraftigste materialer, og dørene bliver fremstillet med 2,0 mm. stålkarme, der gør dem stærkere og mere robuste overfor indbrud. Kort sagt: ingen adgang for udbudne gæster!

Hurtiggående rulleporte
2 m/s

Vi ved, at det går stærkt i detailbranchen. Derfor har vi udviklet en hurtiggående rulleport, der bevæger sig med 2 m/s. Så hvis porten skal rammes, skal der virkelig køres stærkt. Frekvensomformerne sikrer en blid start og slut, når porten kører op og ned. Du sparer dermed både tid og penge med en hurtiggående rulleport fra Door System.