Løsninger målrettet til den farmaceutiske industri
Farma

Vi leverer holdbare dørløsninger, der lever op til den farmaceutiske industris høje krav til materialer, hygiejne og driftssikkerhed. Hos Door System har vi specialudviklet vores porte ud fra en forståelse for de farmaceutiske virksomheders behov for maksimal driftssikkerhed, samt at sikre et så klinisk miljø i produktionen som muligt.

 

Nem adgang til 100% renlighed. Indkapsling af automatik i rustfrie og vandtætte kasser. Ingen synlige skruer og montagepropper. Interlock system mellem portene. Sikkerhedssensorer på alle automatiske porte og døre. Dét er blot nogle af de detaljer, der gør vores porte til det rigtige valg for farmaceutiske virksomheder. 

 

Læs mere om vores produkter i menuen til venstre

 

Farmaceut industrien

Download vores brochure ved at klikke på ikonet

Rengøringsvenlighed
100%

Door System har udviklet en 100% rengøringsvenlig produktserie specifikt til den farmaceutiske industri. Døre og porte er derfor udviklet uden skjulte hulrum eller kanter, der kan samle skidt. Alle døre er konstrueret således, at vandet kan løbe af. Vi har kort sagt sørget for at alt det, der skal rengøres, kan rengøres.

Trykforskel
45 Pa

Hos Door System er vi opmærksomme på, at farmaceutiske virksomheder af kliniske hensyn skaber et overtryk i produktionsområderne. Dét betyder en trykforskel i døråbningerne mellem de to rum, og vi har derfor bl.a. designet portene, så de kan fungere i omgivelser, hvor der er en trykforskel på helt op til 45 pascal.