Løsninger med øje for fødevare industriens behov
Fødevare

Vi leverer ekstremt stærke og topisolerede dørløsninger, der holder fødevareindustriens udgifter til energi, drift og vedligeholdelse på et minimum. Door System har i mere end 15 år leveret holdbare dørløsninger til danske fødevarevirksomheder. Derfor ved vi, at kravene fra fødevareindustrien er nogle af de skrappeste, der kan stilles, når det gælder rengøring, hastighed, slitage og vedligeholdelse.

 

Vi ved også, at der fra forskellige myndigheder ofte opstår nye krav, som kræver opfindsomhed og tilpasningsevner. Dét er baggrunden for, at vi tilbyder dørløsninger, der er skræddersyet til fødevareindustrien og som samtidig kan tilpasses den enkelte fødevarevirksomheds særlige behov. 

 

Læs mere om vores produkter i menuen til venstre

Fødevare industrien

Download vores brochure ved at klikke på ikonet

Kvalitet
78%

Hos Door System har vi siden starten i 1998 haft fokus på fremstilling af den højest mulige kvalitet, når det gælder døre og porte til fødevareindustrien. Derfor gennemfører vi også løbende interne tilfredshedsundersøgelser blandt vores kunder. Den seneste undersøgelse viser bl.a., at hele 78% af vores kunder vurderer, at kvaliteten af vores produkter er bedre eller meget bedre end konkurrenternes. 

Energibesparelse, kwh
75.000

Door System har specialudviklet DS800 termoport til frostrum i fødevareindustrien. Høj isoleringsevne og høj rullehastighed luner på budgettet. 75.000 kWh. Dét var besparelsen pr. år, vi beregnede for en kunde, der ville skifte sin rulleport til frostrummet med DS800. Tre år senere beregnede Teknologisk Institut, at den reelle besparelse er tæt på 90.000 kWh. pr. år.