Skip to main content

Danskproducerede døre i højeste kvalitet

Vi leverer holdbare dørløsninger, som tilpasses vore kunders ofte unikke behov. Fordi i en travl hverdag skal det ikke være dørene i din virksomhed, der sinker din forretning. Hos Door System tror vi på, at kvalitet belønner sig i længden. Vores fokus er de samlede levetidsomkostninger for kunderne. Derfor vælger vi kun de absolut bedste komponenter til vores dørløsninger. Vi går op i hver eneste deltalje og intet forlader butikken, før vi ved, at det er 100% i orden.

Tegning med 2 kolber

Farmaceutisk Industri

Vi leverer renrumsdøre, der lever op til den farmaceutiske industris høje krav til materialer, hygiejne og driftssikkerhed. Læs mere.

Tegning med indkøbsvogn og dankort

Detailhandel

Door System leverer robuste dørløsninger, der lever op til detailhandlens behov for tempo, sikkerhed og moderne styringer. Læs mere.

Tegning med madvarer

Fødevareindustri

Vi leverer stærke og topisolerede dørløsninger, der holder udgifterne til energi, drift og vedligeholdelse på et minimum. Læs mere.

Tegning med flamme og dør

Brand

Vi leverer EI260-C branddøre, brandskydeporte, brand- og røggardiner, brandvinduer og kan rådgive om den samlede løsning. Læs mere.

Ny specialdesignet rulleport til detail

Door Systems nye rulleport DS291 er udviklet med en helt ny karmløsning, som sikrer optimal tætning nederst, så rotter og mus ikke kan se lys og dermed ikke så let finde vej. Læs mere.

EI60 brandvinduer i hygiejnedesign

Vi tilbyder EI60 brandvinduer med syrefast rustfri stålkarm AISI 316. Brandvinduerne er udformet, så de lever op til de skrappe hygiejnekrav i fødevare- og medicinalindustrien. Læs mere.

Robust EI260-C brandskydeport

Door System har udviklet en driftssikker og rengøringsvenlig EI260-C brandport, der leveres enten som manuelt betjent eller som automatisk med vores velkendte styring. Læs mere.

Test af ny frostrumsbranddør monteret i gipsvæg og panelvæg

Vi har udført (og fået godkendt) en tillægstest af vores nye frostrumsbranddør monteret i gipsvæg og panelvæg, og med en ny karmløsning til panelvæggen.

De nye tests blev som altid gennemført hos DBI - Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut.

Ønsker du mere information eller har konkrete forespørgsler, er du velkommen til at kontakte salgschef Søren Rahbek på tlf. 42 14 52 02 eller e-mail [email protected].

Se mere om den nye frostrumsbranddør.

Ny hængslet EI260-C branddør til frostrum

Door System har udviklet en ny 1-fløjet hængslet EI260-C branddør til frostrum. Branddøren er danskproduceret og er blevet testet hos det danske testinstitut Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut (DBI).

Den nye branddør blev testet monteret i tung brandvæg og klarede de vigtige tidsgrænser på i første omgang 1 time og dernæst 1 time og 8 minutter, som giver den flere anvendelsesmuligheder.

Se mere om den nye frostrumsbranddør.

Strategisk satsning på udvikling

Udviklingen af den nye 1-fløjet hængslet EI260-C branddør til frostrum er også et resultat af flere ressourcer til udviklingsafdelingen.

”Efterspørgslen og behovet for dørløsninger, der er tilpasset specifikt til den enkelte kunde, er steget markant de seneste år. Det var baggrunden for, at vi sidste år ansatte Liubava Znova som udviklingsingeniør”, fortæller Preben Søndergaard, ejer og direktør i Door System.

Læs mere om Door Systems satsning på udvikling.

Montør med magiske hænder - Sjælland

Vi har fortsat dejlig travlt og søger derfor en montør til Sjælland. 

Har du flair for teknik og kan du lide at yde god kundeservice? Trives du med selvstændigt ansvar og samtidigt at være del af et team? Motiveres du af at være del af en virksomhed i vækst og konstant udvikling?

Så er det måske dig, vi leder efter – se mere om jobbet her.

Klimaregnskab og LCA-rapport – dokumentation for vores miljømæssige påvirkninger

Hos Door System er vi bevidste om det ansvar, vi bærer over for klimaet som følge af de miljømæssige påvirkninger, som vores produkter og produktion af døre og porte skaber. Vi arbejder målrettet med at kortlægge vores CO2-emissioner og dokumentere virksomhedens miljømæssige påvirkninger. Vi har kontaktet vores leverandører for at tilvejebringe præcise data for deres produkter. Ligeledes har vi arbejdet med at dokumentere vores forbrug i produktionen.

Læs mere om vores arbejde med bæredygtighed.

En fantastisk rejse gennem mere end 25 år

Door System A/S kunne i 2023 fejre 25-års jubilæum. Ejer og direktør Preben Søndergaard startede virksomheden ved køkkenbordet i Hasselager tilbage i 1998. Filosofien var dengang, og det er den stadig, at man med en innovativ tankegang kan skabe konkurrencedygtige dørløsninger i højeste kvalitet – produceret i Danmark.

Door System er i dag vokset til en af Danmarks førende dør- og portproducenter med mere end 70 ansatte.

Læs hele historien her.

Optimering af trucktrafik og energibesparelser

Hos mange virksomheder, fx i logistik- og grossistvirksomheder, der arbejder med frostvarer, har det stor betydning, at åbnetiden på portene minimeres for at mindske energiomkostningerne. Samtidig er det helt afgørende, at der er et godt flow i varehåndteringen, hvor åbning og lukning af portene er tilpasset trucktrafikken. Måske skal en port også kobles sammen med et transportbånd eller i slusefunktion med andre porte?

Alt sammen er muligt med Door Systems nye portstyring – se mere her.

Branddøre bestod test med ekstra udstyr og ekstra højde

Vores 1-fløjede og 2-fløjede branddøre bestod testen med flere nye muligheder og ekstra udstyr.

Den 2-fløjede branddør blev også testet i forhold til ekstra højde og er nu godkendt i en højde op til 2,54 m.

Se listen med godkendt ekstra udstyr - klik her.

Branddøre i kølerum kan være en tricky udfordring

Der er omfattende krav til test og godkendelse af dørløsningen, herunder funktioner og udstyr der er tilkoblet. Samtidig er montage og karmopbygning helt afgørende, så vi lever op til brandkravene og får et topisoleret kølerum.

Door System har de sidste mange år leveret branddørsløsninger til rigtig mange kølerum. Tag en snak med os, inden du planlægger det næste projekt eller hvis du er usikker på, hvordan du kommer videre. Se mere her.

Solide ståldøre der holder

Vi ved, at detailbranchen har brug for robuste ståldøre, der både kan holde til den daglige brug og holde de natlige gæster ude. Vores hængslede døre er fremstillet i markedets kraftigste materiale, og dørene laves med ekstra forstærkning. Samtidig er de konstrueret, så slitage og påkørsler minimeres.

Se de mange fordele ved Door System's hængslede døre – klik her.

DS700 rulleport er ved at åbne

Rulleporte

Door Systems hurtiggående, støjsvage rulleporte er skræddersyet til supermarkeder, lagerhaller, forarbejdningslokaler og frostrum - og tilpasset kundernes specifikke behov og krav til hastighed, hygiejne, vindstabilitet, kuldepåvirkninger og isolering.

Hængslet dør hos Rema

Hængslede døre

Door Systems hængslede døre er forsynet med solide rustfri stålhængsler, som er konstrueret, så de kan åbnes i en vinkel på 180 grader. Hermed sikres fri passage ved varetransport gennem åbningen, og risikoen for eventuelle påkørsler på bagsiden af dørbladet minimeres.

Fermodgreb på frostrumsdør

Køle- og frostrumsdøre

Door Systems hængslede køle- og frostrumsdøre er fremstillet i et enkelt, funktionelt og holdbart design. Vi anvender materialer med høj isoleringsværdi, og dørene har kraftige tætningslister, så de er helt tætte, når de er lukket. Det sparer penge på varmeregningen.

Veluddannede, erfarne og trænede serviceteknikere

Vi benytter i Danmark egne serviceteknikere, som er erfarne, veluddannede og trænede i at løse service- og montageopgaverne. Vores serviceteknikere er fastlønnede og skal ikke tjene deres penge på ekstra service og reparationer. Vi skifter kun det, som giver værdi for dig. Der kommer ingen overraskelser. Det er fair hele vejen igennem. Læs mere - klik her.

Door Systems nye skydeport til renrum

Skydedøre

Skydedøre fra Door System er effektive og driftssikre. Håndtag og beslag er alle ”skjulte” og dimensioneret til at tåle påkørsler, hårdhændet brug, højt tempo og barske hygiejnekrav.

PD Mini polycarbonat svingdør

Svingdøre

Door System har udviklet sin helt egen polycarbonat svingdør, som er fremstillet til at holde i mange år. Fx er hængslerne udviklet med fjederen integreret i aluprofilen, så man ikke skal bore hul til den i væggen.

Bændelgardin

Bændelgardiner

Bændelgardiner fra Door System er en enkel og billig rumadskillelse, som kræver meget lidt vedligehold. Bændelgardiner anvendes mod træk, støv, varme, kulde og støj. Fx er det en oplagt løsning til staldbrug.

Vi vil meget gerne hjælpe dig – send os en besked

* Skal udfyldes