Skip to main content

Kvalitet som varemærke

Door System udvikler og leverer dør- og portløsninger af allerhøjeste kvalitet. Det betyder også, at vores løsninger måske ikke umiddelbart er de billigste på markedet. Men høj driftssikkerhed og store besparelser i energiforbrug og vedligeholdelsesudgifter gør det til en særdeles favorabel investering set over den samlede levetid.

Vi udvikler og producerer alle døre og porte på vores egen fabrik i Hørning. Dygtige medarbejdere, der gennem mange år har sikret sig stor viden og indsigt, er en af de væsentligste årsager til den høje kvalitet, Door System leverer. Vi har egne serviceteknikere i hele landet og kan tilbyde fuld skala serviceaftaler.

Hos Door System ønsker vi at give vores kunder det bedste udgangspunkt med vores produkter. Derfor har vi samlet en række vejledninger, der kan hjælpe vores kunder på vej, når det gælder monteringen af vores produkter. Du kan finde alle vores montagevejledninger her

Hvis I oplever problemer, eller har andre spørgsmål til monteringen, er I altid velkommen til at ringe direkte på tlf: +45 86 92 11 71 - vores servicetelefon er åben døgnet rundt.

Vi vil meget gerne hjælpe dig – send os en besked

* Skal udfyldes