Kvalitet som varemærke

Door System udvikler og leverer dør- og portløsninger af allerhøjeste kvalitet. Det betyder også, at vores løsninger måske ikke umiddelbart er de billigste på markedet. Men høj driftsikkerhed og store besparelser i energiforbrug og vedligeholdelsesudgifter gør det til en særdeles favorabel investering set over den samlede levetid.

 

Vi udvikler og producerer alle døre og porte på vores egen fabrik i Hasselager. Dygtige medarbejdere, der gennem mange år har sikret sig stor viden og indsigt, er en af de væsentligste årsager til den høje kvalitet, Door System leverer. Vi har egne servicemontører i hele landet og kan tilbyde fuld skala serviceaftaler.

 

Hos Door System ønsker vi at give vores kunder det bedste udgangspunkt med vores produkter. Derfor har vi samlet en række vejledninger, der kan hjælpe vores kunder på vej, når det gælder monteringen af vores produkter. Du kan finde alle vores montagevejledninger i menuen til venstre. 

 

Hos Door System har vi egne servicemontører i hele landet og kan derfor hurtigt reagere på hasteopgaver. Så hvis I oplever problemer, eller har andre spørgsmål til monteringen er I altid velkommen til at ringe direkte på tlf: +45 86 92 11 71 - vores servicetelefon er åben døgnet rundt.