Skip to main content

Løsninger med øje for fødevareindustriens behov

Door System leverer ekstremt stærke og topisolerede dørløsninger, der holder fødevareindustriens udgifter til energi, drift og vedligeholdelse på et minimum. I mere end 20 år har vi leveret holdbare dørløsninger til danske fødevarevirksomheder. Derfor ved vi, at kravene fra fødevareindustrien er nogle af de skrappeste, der kan stilles, når det gælder rengøring, hastighed, slitage og vedligeholdelse.

Vi ved også, at der fra forskellige myndigheder ofte opstår nye krav, som kræver opfindsomhed og tilpasningsevner. Dét er baggrunden for, at vi tilbyder dørløsninger, der er skræddersyet til fødevareindustrien og som kan tilpasses den enkelte fødevarevirksomheds særlige behov.

Kvalitet i hver eneste detalje

Hos Door System har vi siden starten i 1998 haft fokus på fremstilling af den højest mulige kvalitet, når det gælder døre og porte til fødevareindustrien. Derfor gennemfører vi også løbende interne tilfredshedsundersøgelser blandt vores kunder. Den seneste undersøgelse viser bl.a., at hele 78% af vores kunder vurderer, at kvaliteten af vores produkter er bedre eller meget bedre end konkurrenternes.

Optimering af trucktrafik og energibesparelser

Hos mange virksomheder, fx i logistik- og grossistvirksomheder, der arbejder med frostvarer, har det stor betydning, at åbnetiden på portene minimeres for at mindske energiomkostningerne. Samtidig er det helt afgørende, at der er et godt flow i varehåndteringen, hvor åbning og lukning af portene er tilpasset trucktrafikken. Måske skal en port også kobles sammen med et transportbånd eller i slusefunktion med andre porte?

Alt sammen er muligt med Door Systems nye portstyring – se mere her.

Vi rådgiver dig hele vejen, også i byggefasen og ved montage

"Med over 20 år i fødevarebranchen og 9 år i dørbranchen har jeg indgående viden om køl/frost, hygiejne og brandkrav. Jeg har hjulpet mange fødevarevirksomheder og også samarbejdet med rådgivende ingeniører ved nye projekter, både i byggefasen og ved montage. Jeg vil meget gerne hjælpe dig – kontakt mig på telefon 42 14 52 07 eller e-mail [email protected]", Jan Christensen, Area Sales Manager Food hos Door System A/S

Hygiejnedesign og brandsikkerhed

”Vi har i udviklingen af vores nye EI260-C brandskydeport haft stor fokus på hygiejnen. Selv om porten bliver brugt flittigt og indgår i driften, er det helt afgørende, at der kan opretholdes et rent miljø. Den er udviklet med rustfrie karme og lukket dørkasse, og den kan holde til rengøring med temmelig skrappe rengøringsmidler. Det er netop på hygiejnedelen, jeg synes, vi særligt skiller os ud”, fortæller Jan Christensen, Area Sales Manager Food, Door System.

Vores nye godkendte og CE-mærkede EI260-C brandskydeport er produceret på vores fabrik i Hørning. Den er testet fra begge sider iht. EN 1634 på Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut (DBI), hvor den holdt i 1 time og 16 min.

 

 

Vi vil meget gerne hjælpe dig – send os en besked

* Skal udfyldes

Skydeport i kølerum

Skydedøre til køle-, frost- og renrum

Skydedøre fra Door System er effektive og driftssikre. Håndtag og beslag er alle ”skjulte” og dimensioneret til at tåle påkørsler, hårdhændet brug, højt tempo og barske hygiejnekrav. Vi fremstiller dørene efter dine mål og leverer i forskellige dørbladstykkelser.

DS700 rulleport er ved at åbne

DS700 rulleport klarer store vindbelastninger

Door Systems rulleport DS700 er udviklet til at yde den maksimale hastighed og driftssikkerhed under alle tænkelige forhold. Porten kan holde til kraftige vindbelastninger, og det gør den velegnet som udvendig port.

Docking produkter – læsseramper, portsluser og trailerlås

Door System tilbyder et stærkt sortiment inden for docking produkter: læsseramper, portsluser, trailerlås og andet tilbehør, og vi varetager også servicedelen, så vi kan levere hele pakken.

Læssebroer

Læssebroerne forbinder trailergulvet og læsserampen holdbart og sikkert, så gaffeltrucks og andet materialehåndteringsudstyr kan køre jævnt og sikkert ind og ud af vognen. Læs mere.

Portsluser

Slusehuset er udviklet til at beskytte mod luftbåren forurening, insekter og vejrlig. Slusehusene sikrer en effektiv isolering, som tillader optimal klimakontrol. De hindrer endvidere uvedkommende adgang til lageret og sikrer en perfekt tætning mod den omgivende verden. Læs mere.

Trailerlås

COMBILOK er et patenteret fastholdelsessystem til køretøjer, der udmærker sig ved at være branchens mest pålidelige, holdbare og intelligente fastholdelsessystem til læsseramper. Læs mere.

Download