Skip to main content

Renrumsdøre og renrumsporte til den farmaceutiske industri

Vi leverer renrumsdøre og renrumsporte, der lever op til den farmaceutiske industris høje krav til materialer, hygiejne og driftssikkerhed. Vores døre og porte til renrum er udviklet og designet ud fra en forståelse af de farmaceutiske virksomheders behov for maksimal driftssikkerhed, samt at sikre et så klinisk miljø i produktionen som muligt.

Nem adgang til 100% renlighed. Indkapsling af automatik i rustfrie og vandtætte kasser. Ingen synlige skruer og montagepropper. Interlock system mellem portene. Sikkerhedssensorer på alle automatiske porte og døre. Dét er blot nogle af de detaljer, der gør vores porte til det rigtige valg for farmaceutiske virksomheder.

Hygiejne design

Door System har udviklet en 100% rengøringsvenlig produktserie specifikt til den farmaceutiske industri. Renrumsdøre og renrumsporte har ingen skjulte hulrum eller kanter, der kan samle skidt. Alle døre er konstrueret, så vandet kan løbe af. Vi har sørget for, at alt det, der skal rengøres, kan rengøres.

Trykforskel op til 15 Pa

Vi er opmærksomme på, at farmaceutiske virksomheder af kliniske hensyn skaber et overtryk i produktionsområderne. Dét betyder en trykforskel i døråbningerne mellem de to rum, og vi har derfor bl.a. designet portene, så de kan fungere i omgivelser med en trykforskel på op til 15 pascal.

Jeg kan hjælpe jer med dørløsninger, der har fokus på hygiejne design og brandkrav

"Med 12 års erfaring i dørbranchen har jeg opbygget en kompetence inden for køl/frost, hygiejne/renrum og brandkrav. Jeg har hjulpet mange store medicinalfirmaer og rådgiver ofte arkitekter og rådgivende ingeniører ved nye projekter og undervejs i byggefasen. Jeg vil meget gerne hjælpe dig – ring på telefon 42 14 52 02 eller send en e-mail [email protected]" Søren Rahbek, salgschef hos Door System A/S

Vi vil meget gerne hjælpe dig – send os en besked

* Skal udfyldes

Ny farma skydeport med håndfri betjening til renrum klasse C

I tæt samarbejde med en større dansk medicinalvirksomhed har vi udviklet en skydeport med håndfri betjening til renrum klasse C.

Køreskinne og automatik er lukket helt af. Ingen kanter og hulrum, der kan samle skidt. Den er meget rengøringsvenlig og nem at tørre af, fx ved nederste fotocelle og med skrå kanter.

Porten er udviklet med 10 mm luft hele vejen rundt, så det er nemt at styre lufttrykket for de HVAC-ansvarlige (ventilation). Der er ikke mindre en 6 sikkerheds funktioner som overvåger porten, fx er der monteret radar i afskærmningen, både foran og ved bagenden af portbladet, så det ikke rammer nogen, når porten åbner.

Styringen til porten er gemt i afskærmningen, så man undgår at skulle have plads til et styringsskab ved siden af porten. Afskærmningen kan laves, så den går helt til loftet, og der blot skal fuges rundt. Er der højt til loftet, kan den laves som lukket kasse med skrå kant, så det undgås, at der samler sig skidt.

Ny farma brandskydeport

DS320P rulleport - udviklet specifikt til den farmaceutiske industri

Door Systems rulleport DS320P er udviklet specifikt til den farmaceutiske industri. Der er ingen skjulte hulrum eller kanter, der kan samle skidt. Motor og gear placeres i en vandtæt rustfri kasse uden for rullen. Karmben udføres i 2 mm rustfri stål og kan let demonteres vha. en skruetrækker, så det er muligt at rengøre inde i karmen og rundt om dugen. Læs mere.

Effektivt brandgardin fylder ikke meget

Door System tilbyder også brandgardiner som effektiv brandsikring. De optager kun meget lidt plads over åbningen og ved siderne i forhold til brandskydeporte, så der ikke ryger så mange dyrebare vægkvadratmeter til dørløsningen. Læs mere.

Hængslet dør hos Novo i Kalundborg

Hængslede døre – holdbarhed, sikkerhed og isolering fås ikke bedre

Door Systems hængslede døre fremstilles efter mål og leveres i forskellige dørbladstykkelser. Vi anvender materialer med høj isoleringsværdi, og dørene leveres med kraftige tætningslister, så de er helt tætte, når de er lukket – det sparer dig penge på varmeregningen.

Fermodgreb på frostrumsdør

Køle- og frostrumsdøre tilpasset dine behov

Door Systems hængslede køle- og frostrumsdøre er fremstillet i et enkelt, funktionelt og holdbart design. Vi anvender materialer med høj isoleringsværdi, og dørene leveres med kraftige tætningslister, så de er helt tætte, når de er lukket – det sparer dig penge på varmeregningen.

Download