Skip to main content

Kvalitet og innovation

Door System har siden 1998 udviklet, produceret og monteret døre og porte til industrien i Europa. Vores grundfilosofi har fra starten været, at vores dørløsninger skal være af allerhøjeste kvalitet. Det betyder også, at vores løsninger ikke altid er de billigste på markedet. En høj driftssikkerhed og store besparelser i energiforbrug og vedligeholdelsesudgifter gør, at det er en særdeles favorabel investering set over den samlede levetid.

Tæt samarbejde med kunderne

Vi lægger stor vægt på en udviklingsproces i tæt samarbejde med slutkunderne. Det er jo trods alt dem, der skal bruge vores løsning. At løse problemet for kunden er dét, der i sidste ende skaber værdi for vores virksomhed.

Produceret på egen fabrik

Vi udvikler og producerer alle døre og porte på vores egen fabrik i Hørning. Dygtige medarbejdere, der gennem mange år har sikret sig stor viden og indsigt, er en af de væsentligste årsager til den høje kvalitet og de mange innovative løsninger, som Door System leverer.

Poul Thye Knudsen er ny teknisk assistent i PTA-afdelingen

Vi har ansat Poul Thye Knudsen som teknisk assistent i PTA-afdelingen. Poul kommer med solid erfaring og et godt kendskab til dørbranchen, idet han i mere end 8 år har arbejdet i produktionen hos anden dansk dørproducent. Poul bliver en del af PTA-teamet, der udarbejder de tekniske tegninger til produktionen og er bindeled mellem salg og produktion. Poul er uddannet industrioperatør og har for nylig også uddannet sig som produktionsteknolog inden for konstruktion. Et stort velkommen til Poul. Se Pouls kontaktinformationer.

Jannick Møbjerg Pedersen er ny intern salgskoordinator

Vi har ansat Jannick Møbjerg Pedersen som intern salgskoordinator. Jannick skal primært fungere som projektkoordinator og hjælpe med at styre og klargøre de mange projekter til PTA og produktion. Han kommer fra en lignende stilling hos en stor emballageproducent, hvor han havde kontakt til et bredt udsnit af virksomhedens kunder. Jannick har øje for detaljen og er meget resultatorienteret. Han drives af nytænkning og er uddannet markedsføringsøkonom med speciale i iværksætteri fra Erhvervsakademi Aarhus. Et stort velkommen til Jannick. Se Jannicks kontaktinformationer.

En fantastisk rejse gennem 25 år

Door System A/S kan i år fejre 25-års jubilæum. Ejer og direktør Preben Søndergaard startede virksomheden ved køkkenbordet i Hasselager tilbage i 1998, og siden har Door System udviklet sig til at blive en af Danmarks førende dørproducenter.

Det er i år 25 år siden, at Preben Søndergaard startede Door System. Filosofien var dengang, og det er den stadig, at man med en innovativ tankegang kan skabe konkurrencedygtige dørløsninger i højeste kvalitet – produceret i Danmark.

Det, der begyndte ved køkkenbordet i Hasselager, er i dag vokset til en af Danmarks førende dør- og portproducenter med mere end 70 ansatte.

”Det startede med skydedøre og ståldøre til fødevareindustrien. Vi har sidenhen udviklet sortimentet til også at omfatte rulleporte, svingdøre og branddøre, og vores fokus har hele vejen igennem været, at vi skal udvikle og producere skræddersyede dørløsninger, der holder udgifter til energi, drift og vedligeholdelse på et minimum”, fortæller ejer og direktør Preben Søndergaard.

Døre og porte til fødevare- og medicinalindustrien og detailhandlen

Door System har i dag tre primære markedsområder: fødevarebranchen, medicinalindustrien og detailhandlen.

”Vores døre og porte er særligt velegnede til fødevare- og medicinalvirksomheder og detailbutikker, hvor der er stor fokus på hygiejne og holdbarhed. Vi har oparbejdet et indgående kendskab til de tre brancher og kender deres krav til dør- og portløsninger, og det gør os i stand til at levere lige præcist det, de har brug for”, fortæller Søren Rahbek, der har været salgschef hos Door System i mere end 13 år og har været med på en stor del af rejsen.

Fokus på brandløsninger har været afgørende

En meget afgørende milepæl i Door Systems udvikling er fokuseringen på brandløsninger.

”Vi producerede vores første branddør tilbage i 2014 i samarbejde med Danish Crown, og i 2015 ansatte vi ingeniør Brita Rosenbech, der fik dokumentation og krav omkring brandløsninger som en af sine helt primære opgaver. Brita er i dag vores tekniske chef og en del af ledelsen”, fortæller Preben Søndergaard.

Siden 2014 har Door System oparbejdet stor viden og kompetence inden for brandsikring. Vi bruger mange ressourcer på at udvikle og teste dørløsninger efter den nye europæiske standard og har et indgående kendskab til gældende og nye brandkrav.

”I dag ser vi et stigende fokus på brandløsninger. De store projekter involverer brandkrav i langt højere grad end tidligere. Det er typisk næsten 80% af løsningen til et større projekt, der indeholder brandkrav”, fortæller Søren Rahbek.

Egen fabrik på 6.000 kvm. i Hørning

Alle døre og porte produceres på vores egen fabrik i Hørning, og flytningen fra Hasselager til Hørning i 2018 er også en vigtig milepæl.

”Produktionsfaciliteterne var tidligere spredt ud på flere adresser i Hasselager, og det var ikke hensigtsmæssigt. Derfor var det også et ønske for os at samle det hele under ét tag og skabe et optimalt, sammenhængende produktionsflow, og det lykkedes med ejendommen på Agerskovvej i Hørning. Fra tidligere knap 3.000 kvm. har vi nu dobbelt så meget plads med i alt 6.000 kvm. til produktion, salg og administration”, fortæller Preben Søndergaard.

Service og montage er en vigtig del af forretningen

Et vigtigt ben i Door Systems forretning er service- og montageafdelingen, der har haft stor betydning for vores udvikling.

”Vi har vores egne serviceteknikere, som kører ud for at montere og servicere vores produkter. Der indgår ofte automatik og styringskomponenter i vores løsninger, og det er vigtigt for kunden, at alt fungerer og er i drift, når vi forlader stedet. Vi har pt. 16 kørende serviceteknikere i vores serviceafdeling, som kører rundt til kunderne i hele Danmark, og vi ansætter løbende nye folk til afdelingen”, fortæller service- og montagechef Brian Ankjær Jakobsen. 

Jubilæumsarrangementer

Vi markerer i første omgang jubilæet i juni med en stor fest for alle ansatte.

”Vores medarbejdere har en kæmpe andel i, at virksomheden er blevet til det, den er i dag, og det glæder jeg mig til at fejre sammen med dem. Vi kunne naturligvis heller ikke have gjort det uden vores kunder og samarbejdspartnere, så når vi kommer på den anden side af sommerferien, vil vi afholde et jubilæumsarrangement, hvor vi inviterer kunder og samarbejdspartnere”, slutter Preben Søndergaard.

25-års jubilæumsfesten

Det blev et brag af en 25-års jubilæumsfest for Door System medarbejdere, bestyrelse og ejere på Scandic Opus i Horsens fredag den 2. juni 2023. Vi mødtes til eftermiddagshygge med kaffe, kagebord og kolde fadøl på hotellets terrasse i strålende solskin. Der blev også tid til leg og spil på græsplænen. Om aftenen blev vi forkælet med en lækker 3-retters menu med god vin og drikke til. DJ'en Nick Decaza sørgede for musikken, mens Kenneth K og musikquizzen leverede fremragende underholdning sammen med engagerede medarbejdere. Der blev festet igennem til ud på natten, og alligevel var det friske folk, der mødte op til den store morgenbuffet om lørdagen – tak til alle for en fantastisk jubilæumsfest.

Kvalitet der belønner sig

Hos Door System udvikler vi alle vores dørløsninger ud fra den samme grundfilosofi: Kvalitetsprodukter betaler sig selv tilbage på den lange bane – både for vores kunder og for os selv. Vi skal leve af vores dørløsninger og ikke af vores reservedele.

Erfarne medarbejdere

For at kunne realisere vores filosofi, er vi gået mod strømmen og har valgt at samle produktionen og udvikling under ét tag i Danmark. Vores medarbejdere er håndplukkede, innovative og yderst erfarne, og har altid fokus på at gøre det lidt bedre, minimere fejl og reducere omkostningerne til vedligeholdelse.

Nemmere og smartere

Door System har mere end 25 års erfaring med produktion af ståldøre og porte samt en naturlig interesse for at gøre tingene nemmere og smartere. Dét er din sikkerhed for, at vi har det helt rigtige udgangspunkt for at løse din udfordring. De problemer, en kunde står med, viser sig ofte at være de samme problemer, som andre kunder slås med. Derfor arbejder Door System efter devisen; ”At gøre det specielle til standard”.

Vi vil meget gerne hjælpe dig – send os en besked

* Skal udfyldes

Download