Om os

 

Door System har siden 1998 udviklet, produceret og monteret døre og porte til industrien i Europa. Vores grundfilosofi har fra starten været, at vores dørløsninger skal være af allerhøjeste kvalitet. Det betyder også, at vores løsninger ikke altid er de billigste på markedet. Hos Door System er vi dog af den overbevisning, at en høj driftsikkerhed og store besparelser indenfor energiforbrug og vedligeholdelsesudgifter gør, at det bliver en særdeles favorabel investering, når det gælder den samlede levetid. 

 

Vi lægger stor vægt på en udviklingsproces i tæt samarbejde med slutkunderne. Det er jo trods alt dem, der skal bruge vores løsning. At løse problemet for kunden er dét, der i sidste ende skaber værdi for vores virksomhed.

 

Vi udvikler og producerer alle døre og porte på vores egen fabrik i Hørning. Dygtige medarbejdere, der gennem mange år har sikret sig stor viden og indsigt, er en af de væsentligste årsager til den høje kvalitet og de mange innovative løsninger, som Door System leverer.

  

Kvalitet der belønner sig
Filosofi

Hos Door System udvikler vi alle vores dørløsninger ud fra den samme grundfilosofi: Kvalitetsprodukter betaler sig selv tilbage på den lange bane – både for vores kunder og for os selv. Vi skal leve af vores dørløsninger og ikke af vores reservedele.

Samlet under ét tag
Egen fabrik

For at kunne realisere vores filosofi, er vi gået mod strømmen og har valgt at samle produktionen og udvikling under ét tag i Danmark. Vores medarbejdere er håndplukkede, innovative og yderst erfarne, og har altid fokus på at gøre det lidt bedre, minimere fejl og reducere omkostningerne til vedligeholdelse.

Erfaring
25 år

Door System har mere end 25 års erfaring med produktion af ståldøre og porte samt en naturlig interesse for at gøre tingene nemmere og smartere. Dét er din sikkerhed for, at vi har det helt rigtige udgangspunkt for at løse din udfordring. De problemer, en kunde står med, viser sig ofte at være de samme problemer, som andre kunder slås med. Derfor arbejder Door System efter devisen; ”At gøre det specielle til standard”.