Skip to main content

Kvalitet og innovation

Door System har siden 1998 udviklet, produceret og monteret døre og porte til industrien i Europa. Vores grundfilosofi har fra starten været, at vores dørløsninger skal være af allerhøjeste kvalitet. Det betyder også, at vores løsninger ikke altid er de billigste på markedet. En høj driftssikkerhed og store besparelser i energiforbrug og vedligeholdelsesudgifter gør, at det er en særdeles favorabel investering set over den samlede levetid.

Tæt samarbejde med kunderne

Vi lægger stor vægt på en udviklingsproces i tæt samarbejde med slutkunderne. Det er jo trods alt dem, der skal bruge vores løsning. At løse problemet for kunden er dét, der i sidste ende skaber værdi for vores virksomhed.

Produceret på egen fabrik

Vi udvikler og producerer alle døre og porte på vores egen fabrik i Hørning. Dygtige medarbejdere, der gennem mange år har sikret sig stor viden og indsigt, er en af de væsentligste årsager til den høje kvalitet og de mange innovative løsninger, som Door System leverer.

Buske fejrer 25 års jubilæum

Kompetence og kontinuitet er en væsentlig del af Door Systems DNA, og det er i høj grad også egenskaber, som Henrik Buske i vores stanse- og bukkeafdeling besidder.

Buske fejrer 25 års jubilæum og har gennem alle årene været med til at sætte et stærkt præg på Door Systems udvikling.

Stort tillykke Buske!

Strategisk satsning på udvikling

Udviklingen af den nye 1-fløjet hængslet EI260-C branddør til frostrum er også et resultat af flere ressourcer til udviklingsafdelingen.

Den nye frostrumsbranddør har været højt prioriteret hos Door System, men der har generelt været et stort tryk på vores udviklingsarbejde, da efterspørgslen på specialtilpassede løsninger har været stærkt stigende. Det var også baggrunden for, at vi sidste år ansatte Liubava Znova som udviklingsingeniør. Liubava Znova, der er uddannet maskiningeniør fra Poltava State Agrarian Academy i Ukraine, har boet i Danmark i 10 år og har flere års erfaring bl.a. med udvikling af selvkørende landbrugsværktøjsbærer-maskiner.

”Efterspørgslen og behovet for dørløsninger, der er tilpasset specifikt til den enkelte kunde, er steget markant de seneste år. Selvfølgelig også i takt med at vi er inde i en periode med stor vækst. Det har derfor været rigtigt godt at få Liubava med ombord og styrke vores arbejde med udvikling af dørløsninger og optimering af produkter og processer”, fortæller Preben Søndergaard, ejer og direktør i Door System.

Det er stadig Preben Søndergaard, der tegner de store linjer, og Preben har også været chefarkitekten på den nye frostrumsbranddør.

Dygtige smede og metal fagfolk

Vi har fortsat forrygende travlt og har brug for flere dygtige smede og håndværkere, der er vant til at arbejde med metal og kan svejse, skære i gevind osv. – ja, dygtige metal fagfolk.

Se mere om jobbene her.

Heldigvis er alle vores gode folk klar til at tage en ekstra tørn, fx i den forløbne weekend hvor flere af vores montører var i gang ude på pladserne, og der også var et stærkt hold (billedet) på fabrikken – med engagement og godt humør. En stor tak til alle.

Klimaregnskab og LCA-rapport – dokumentation for vores miljømæssige påvirkninger

Hos Door System er vi bevidste om det ansvar, vi bærer over for klimaet som følge af de miljømæssige påvirkninger, som vores produkter og produktion af døre og porte skaber. Vi arbejder målrettet med at kortlægge vores CO2-emissioner og dokumentere virksomhedens miljømæssige påvirkninger. Vi har kontaktet vores leverandører for at tilvejebringe præcise data for deres produkter. Ligeledes har vi arbejdet med at dokumentere vores forbrug i produktionen.

Læs mere om vores arbejde med bæredygtighed.

En fantastisk rejse gennem mere end 25 år

Door System A/S kunne i 2023 fejre 25-års jubilæum. Ejer og direktør Preben Søndergaard startede virksomheden ved køkkenbordet i Hasselager tilbage i 1998. Filosofien var dengang, og det er den stadig, at man med en innovativ tankegang kan skabe konkurrencedygtige dørløsninger i højeste kvalitet – produceret i Danmark.

Door System er i dag vokset til en af Danmarks førende dør- og portproducenter med mere end 70 ansatte.

Læs hele historien her.

Kvalitet der belønner sig

Hos Door System udvikler vi alle vores dørløsninger ud fra den samme grundfilosofi: Kvalitetsprodukter betaler sig selv tilbage på den lange bane – både for vores kunder og for os selv. Vi skal leve af vores dørløsninger og ikke af vores reservedele.

Erfarne medarbejdere

For at kunne realisere vores filosofi, er vi gået mod strømmen og har valgt at samle produktionen og udvikling under ét tag i Danmark. Vores medarbejdere er håndplukkede, innovative og yderst erfarne, og har altid fokus på at gøre det lidt bedre, minimere fejl og reducere omkostningerne til vedligeholdelse.

Nemmere og smartere

Door System har mere end 25 års erfaring med produktion af ståldøre og porte samt en naturlig interesse for at gøre tingene nemmere og smartere. Dét er din sikkerhed for, at vi har det helt rigtige udgangspunkt for at løse din udfordring. De problemer, en kunde står med, viser sig ofte at være de samme problemer, som andre kunder slås med. Derfor arbejder Door System efter devisen; ”At gøre det specielle til standard”.

Vi vil meget gerne hjælpe dig – send os en besked

* Skal udfyldes

Download