Skip to main content

Et stærkt team med egne serviceteknikere

Door Systems service- og montageafdeling er et vigtigt ben i virksomheden og har haft stor betydning for vores udvikling.

Vi har vores egne serviceteknikere, som kører ud for at montere og servicere vores produkter. Der indgår ofte automatik og styringskomponenter i vores løsninger, og det er vigtigt for kunden, at alt fungerer og er i drift, når vi forlader stedet.

Afdelingen vokser

Vi er p.t. 20 medarbejdere i vores danske service- og montageafdeling. Der er 16 kørende serviceteknikere, teknisk supervisor Kurt Larsson, servicekoordinator Susanne S. Jørgensen, projektleder Jan Dörig samt service- og montagechef Brian Ankjær Jakobsen.

Kan rykke hurtigt ud

Alle døre og porte fremstilles på vores egen fabrik i Hørning, og vi kan rykke hurtigt ud, hvis beskadigede dele eller komponenter skal udskiftes. Vores servicetelefon er åben 24 timer i døgnet, alle ugens dage. Derfor kan du altid få hjælp, hvis der skulle opstå problemer.

Vi er din samarbejdspartner hele vejen

Vores serviceteknikere er fastlønnede og skal ikke tjene deres penge på ekstra service og reparationer. Vi skifter kun det, som giver værdi for dig. Der kommer ingen overraskelser. Det er fair hele vejen igennem, og vi er din samarbejdspartner på sidelinjen og er med til at sikre, at alt fungerer, som det skal.

Ønsker du en serviceaftale med Door System - se mere her.

Jan Dörig er ny projektleder i service- og montageafdelingen

Jan Dörig er vores nye projektleder i service- og montageafdelingen, hvor han skal varetage styring af større projekter. Jan skal planlægge og koordinere projektforløbene og være bindeled mellem kunder, salg, PTA og montageteam. En stor del af tiden vil Jan være ude på byggepladserne. Jan er oprindelig uddannet tømrer og har senere uddannet sig til ingeniør inden for energi og miljø.

Et stort velkommen til Jan, der kan kontaktes på telefon 30 37 32 40 eller e-mail [email protected].

Fire nye serviceteknikere

Door Systems aktiviteter inden for serviceområdet har været i stærk vækst de seneste år, og i den danske afdeling har vi udvidet servicestaben markant.

Inden for de sidste måneder har vi således ansat fire nye serviceteknikere. Tonny Nielsen og Jan Aagaard varetager primært opgaver på Sjælland, mens Johnni Lohse Mikkelsen udfører montagearbejde på de store projekter. Endelig opererer Bjørn Sørensen primært i det midt- og nordjyske, og overvejende med reparationer og service.

Et stort velkommen til Tonny, Jan, Johnni og Bjørn. Se deres kontaktinformationer - klik her.

Vi matcher de høje servicekrav, som markedet stiller

"Vi har en serviceafdeling, som er i stand til at udføre service- og montageopgaver på et højt niveau og kan håndtere og matche de krav, som markedet og vores kunder stiller. Vi er landsdækkende og løser opgaver overalt i Danmark, og har også stor fleksibilitet i vores set-up. Ønsker du mere information om vores serviceaftaler eller har en konkret forespørgsel på en opgave, så kontakt mig på telefon 42 14 52 10 eller e-mail [email protected]", fortæller Brian Ankjær Jakobsen, service- og montagechef hos Door System.