Skip to main content

Et stærkt team med egne serviceteknikere

Door Systems service- og montageafdeling er et vigtigt ben i virksomheden og har haft stor betydning for vores udvikling.

Vi har vores egne serviceteknikere, som kører ud for at montere og servicere vores produkter. Der indgår ofte automatik og styringskomponenter i vores løsninger, og det er vigtigt for kunden, at alt fungerer og er i drift, når vi forlader stedet.

Afdelingen vokser

Vi er p.t. 25 medarbejdere i vores danske service- og montageafdeling, heraf 18 kørende serviceteknikere plus chauffør/medhjælper. Herudover er der teknisk supervisor Kurt Larsson, servicekoordinator Susanne S. Jørgensen, teknisk servicekoordinator Jacob Therkildsen, projektleder Jan Dörig samt service- og montagechef Brian Ankjær Jakobsen.

Kan rykke hurtigt ud

Alle døre og porte fremstilles på vores egen fabrik i Hørning, og vi kan rykke hurtigt ud, hvis beskadigede dele eller komponenter skal udskiftes. Vores vagttelefon 42 14 52 30 er åben alle dage kl. 7-23, se nedenfor.

Vi er din samarbejdspartner hele vejen

Vores serviceteknikere er fastlønnede og skal ikke tjene deres penge på ekstra service og reparationer. Vi skifter kun det, som giver værdi for dig. Der kommer ingen overraskelser. Det er fair hele vejen igennem, og vi er din samarbejdspartner på sidelinjen og er med til at sikre, at alt fungerer, som det skal.

Ønsker du en serviceaftale med Door System - se mere her.

Vores vagttelefon 42 14 52 30 er åben alle dage kl. 7-23

Har du brug for vores hjælp?

Vores vagttelefon 42 14 52 30 er åben alle dage kl. 7-23. Vagttelefonen er ikke betjent kl. 23-07

Uden for normal arbejdstid (mandag-torsdag efter kl. 16, fredag efter kl. 14 samt weekend og helligdage) vil der ved akutudkald være et opstartsgebyr på kr. 2.500.

Vi matcher de høje servicekrav, som markedet stiller

"Vi har en serviceafdeling, som er i stand til at udføre service- og montageopgaver på et højt niveau og kan håndtere og matche de krav, som markedet og vores kunder stiller. Vi er landsdækkende og løser opgaver overalt i Danmark, og har også stor fleksibilitet i vores set-up. Ønsker du mere information om vores serviceaftaler eller har en konkret forespørgsel på en opgave, så kontakt mig på telefon 42 14 52 10 eller e-mail [email protected]", fortæller Brian Ankjær Jakobsen, service- og montagechef hos Door System.