Skip to main content

Løsninger målrettet detailhandlens specifikke behov

Door System leverer robuste dørløsninger, der både holder udbudne gæster ude og samtidig er skræddersyet til detailhandlens behov for tempo, sikkerhed og moderne styringer. Door System samarbejder med en række af landets største detailvirksomheder, hvilket har resulteret i udviklingen af holdbare, funktionelle og moderne dørløsninger.

Stærke og robuste dørløsninger

Hos Door System har vi altid øje for de specifikke behov, der efterspørges af branchen - hurtige løsninger, der mindsker ventetid, vigtigheden af tyverisikring og moderne styringer, der indeholder alle de redskaber, som en moderne virksomhed har brug for.

Vi er tæt på markedet og kan sikre, at I hele tiden har de optimale løsninger

"Jeg har arbejdet med dørløsninger til detailbranchen i 12 år og har et godt kendskab til krav vedr. brand og flugtveje. Detailmarkedet forbedres og optimeres hele tiden, og jeg kan rådgive om, hvad der rører sig på jeres felt. Ofte kan vi sammen udvikle en specialløsning – kontakt mig på telefon 42 14 52 06 eller e-mail [email protected]", Pia Norup, Area Sales Manager Detail hos Door System A/S

Specialløsning med en EI260-C branddør og en polycarbonat svingdør

Brandkrav til dørløsninger fylder også meget i detailhandlen. Ofte er pladsen trang, og kvadratmeterne skal udnyttes effektivt.

"I samarbejde med branchen har vi udviklet denne kombinationsløsning med en EI260-C branddør og en polycarbonat svingdør (klik på billedet for at se i stor størrelse). Kombinationsdøren overholder de gældende brandkrav iht. den europæiske standard. Der er mange muligheder. Vi hjælper også meget gerne jer med at finde den rigtige løsning, som kan godkendes af brandmyndighederne", Pia Norup, Area Sales Manager Detail, Door System.

Vi vil meget gerne hjælpe dig – send os en besked

* Skal udfyldes

NYT! Specialdesignet rulleport til detailhandlen

Rottebesøg i detailhandlen har enorm konsekvens for butikkerne, der må holde lukket, mens rottefangsten står på, og når der skal ryddes op efter rottebesøget.

Door Systems nye rulleport DS291 er udviklet med en helt ny karmløsning, som sikrer optimal tætning nederst, så rotter og mus ikke kan se lys og dermed ikke så let finde vej.

Rulleporten er også mindre vindfølsom og mere robust takket være den nye karmløsning. Og den er udstyret med en lang række funktioner, som øger sikkerheden.

Læs mere om vores nye DS291 rulleport.

Tyverisikrede ståldøre holder ubudne gæster ude

Vi ved, at detailbranchen har brug for robuste ståldøre, der både kan holde til den daglige brug og holde de natlige gæster ude. Derfor har vi udviklet "atomdøren" med brug af nogle af markedets kraftigste materialer. Dørene fremstilles med 2,0 mm. stålkarme, der gør dem stærkere og mere robuste overfor indbrud. Kort sagt: ingen adgang for udbudne gæster! Læs mere.

Se de mange fordele ved Door System's hængslede døre – klik her.

Effektivt brandgardin fylder ikke meget

Door System tilbyder også brandgardiner som effektiv brandsikring. De optager kun meget lidt plads over åbningen og ved siderne i forhold til brandskydeporte, og det kan være en ideel løsning til detailhandlen, så der ikke ryger så mange dyrebare vægkvadratmeter til dørløsningen. Læs mere.

Branddør til kølerum

EI₂60-C branddøre til kølerum lever op til nye regler

Door System har brugt masser af ressourcer på at udvikle og teste efter den nye europæiske standard, og vi kan levere 1- og 2-fløjede EI₂60-C branddøre til kølerum, der er testet og CE-mærket efter de nye regler.

PD Mini polycarbonat svingdør

Svingdøre optimeret til områder med meget trafik

Vi har udviklet vores helt egen polycarbonat svingdør, som er fremstillet til at kunne holde i mange år. Fx er hængslerne udviklet med fjederen integreret i aluprofilen, så man slipper for at bore hul til den i væggen.

DS260 rulleport monteret hos Kvickly i Odder

Prisvenlig alu-hurtigport fylder ikke meget

Door System har udviklet en ny meget prisvenlig DS260 rulleport. Den nye hurtigport har karmben og bom i aluminium og er til indvendig brug i områder uden særlig vindbelastning. Alu-hurtigporten fylder ikke ret meget.

Tryk på dugen

Door System har i samarbejde med 2 trykkerier udviklet et koncept for print på dug. Så i stedet for en mere anonym blå eller grå farve er der nu mulighed for at få printet et budskab eller en udsmykning på dugen. Læs mere.

Download